Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه موسیقی  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، نماهنگ «منو بشناس» پروژه بزرگی است که با مشارکت ۴۰ تن از خوانندگان نام آشنای کشور تولید شده است.

فارغ از موضوع اصلی که خواندن چهل چهره سرشناس موسیقی از ایران است، مفاهیمی نظیر ایجاد حس همدلی و امیدواری از اهداف این نماهنگ می‌باشد. موضوعی که به بهانه آن با «سینا شعبانخانی» خواننده به گفتگو پرداختیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خواننده‌ای که حضورش در این پروژه را تجربه‌ای متفاوت می‌داند.

آقای شعبانخانی بعضی‌ها این نظر را دارند که تولید کار‌هایی با مضمون همدلی و ایران اولویت این روز‌های جامعه ما ست. بنظر شما تولید چنین کار‌هایی در جامعه‌ای که با مشکلات عدیده اقتصادی و اجتماعی و سیاسی و... مواجه است برای مردم امید و همدلی ایجاد می‌کند؟
به نظر من در طول تاریخ، مسائل، مشکلات و فراز و نشیب‌های مختلف به حس همدلی و امیدواری مردم ایران خدشه وارد نکرده و من به عنوان خواننده‌ای که مثل تمام هموطنانم، ایران عزیزم را دوست دارم سعی کرده‌ام با همکاری در این پروژه در ایجاد حس همدلی و امید در دل مردم خوب کشور سهیم باشم. با این وصف فکر می‌کنم تولید کار‌هایی نظیر این پروژه در ایجاد همدلی و امید در مردم بی تاثیر نیست.

گاهی برخی از مخاطبان کار‌هایی با مضمون ایران را صرفاً شعاری و با کارکردن مناسبتی قلمداد می‌کنند. شما چه نظری دارید؟
درباره من اینطور نیست چرا که من بیشتر پروژه‌هایی را انتخاب می‌کنم که حس و حال خودم با آن کار خوب و لذت‌بخش باشد.

 مهمترین نکته‌ای که به نظر شما آهنگ منو بشناس را از سایر کار‌هایی که با موضوع ایران تولید شده متمایز می‌کند چیست؟
به نظر من صدا‌های رنگارنگ و زیبای خواننده‌هایی که این آهنگ را خوانده‌اند بالاترین نقطه تمایز این اثر است. فکر می‌کنم اولین بار است که چنین کاری صورت می‌گیرد.

و چه نکاتی در این پروژه بود که پذیرفتید در آن حضور داشته باشید؟
اول موضوع پروژه و دوم همکاری با خواننده‌هایی که صدای تک تک آن‌ها را خیلی دوست دارم.

فکر می‌کنید آهنگ منو بشناس، ویژگی‌ها و پتانسیل ماندگار شدن را دارد؟
به نظر من آهنگ منو بشناس می‌تواند ماندگار شود.

در آهنگ منو بشناس با چند ویژگی از ایران نام برده می‌شود. خود شما اگر بخواهید مهم‌ترین ویژگی‌های کشورمان را تعریف کنید به چه نکاتی اشاره می‌کنید؟
مهمترین ویژگی ایران یکپارچگی در عین تنوع فرهنگ است.

 از تجربه ضبط و تولید موزیک ویدئو برای ما بگویید که چطور بود؟
تولید موزیک‌ویدئو چالش‌های خاص و منحصر به فردی داشت که گاهی هم خنده‌دار می‌شد! چون راه رفتن روی تردمیل در حال گردش دایره‌ای شکل، کار عجیب و غریب و البته سرگرم کننده‌ای بود که با تمام مشکلات خاص خود انجام شد! اما قطعاً از خاطرات شیرین پروژه‌های کاری من خواهد بود.

 

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: موسیقی پاپ خواننده پاپ همدلی و امید کار هایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۹۹۱۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سمنان در صدر لیست تنوع داروی دامی

ایسنا/سمنان مدیرکل دامپزشکی استان سمنان از رتبه نخست این استان در کشور به لحاط تنوع در تولید اقلام دارویی در حوزه دام و طیور در سطح کشور خبر داد.

دکتر حمید حسینی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: از نظر تنوع در تولید، کارخانه‌های داروسازی این استان ۸۵ درصد از اقلام دارویی کشور را به لحاظ تنوع ، تولید و عرضه می‌کنند.

وی از تولید ۴۵۹ قلم انواع داروی دام و طیور در کارخانه‌های این استان خبر داد و افزود: پانزده کارخانه فعال تولید داروی دامی در سطح استان سمنان فعالیت دارند که اداره کل دامپزشکی استان بر روند تولید آنها نظارت دارد.

مدیرکل دامپزشکی استان سمنان با اشاره به اینکه این استان از مهمترین قطب‌های تولید داروی دامی در کشور است ادامه داد: استان سمنان نه تنها رتبه اول کشور در تنوع داروی تولیدی در حوزه دامی را دارد بلکه این استان رتبه دوم کشور را نیز به لحاظ حجم تولید داروی دامی نیز دارد.

دکتر حسینی با اذعان به اینکه بخش عمده نیاز کشور به واکسن، مکمل‌های معدنی و انواع داروی دام و طیور در کارخانه‌های این استان تامین می‌شود، اضافه کرد: بخش خصوصی استان در این بخش سرمایه‌گذاری‌های قابل توجهی کرده و این صنعت، اشتغال خوبی در استان ایجاد کرده است.

وی با بیان اینکه دامپزشکی هم بر فرآیند تولید اقلام دارویی نظارت دارد و هم بعد از تولید به بررسی و پایش باقیمانده احتمالی برخی از داروها در گوشت و مواد پروتئینی استحصالی می‌پردازد، گفت: در واقع اداره کل دامپزشکی در کشتارگاه های دام و طیور و دیگر مراکز مرتبط با نمونه‌برداری‌های مستمر و فصلی به رصد و پایش باقیمانده‌های دارویی، آنتی‌بیوتیک، فلزات سنگین، انواع سموم، کپک و مایکوتوکسین  و...در مواد تولیدی از جمله گوشت استحصالی سفید و قرمز، شیر، عسل، تخم‌مرغ و...می‌پردازد.
وی با اشاره به اینکه همه این آزمایشات در آزمایشگاه‌های دامپزشکی انجام می‌شود، افزود: خوشبختانه در بررسی‌ها و آزمایش‌های یک سال گذشته به هیچ مورد جدی از آلودگی مواد پروتئینی تولیدی به این باقیمانده های دارویی نرسیدیم و همه شهروندان می‌توانند با خیال راحت از تولیدات استان استفاده کنند.

مدیرکل دامپزشکی استان سمنان با اشاره به خطرات ناشی از این باقیمانده های دارویی ادامه داد: برخی بیماری‌ها نظیر ناباروری، مشکلات گوارشی و متابولیکی و...می‌تواند ناشی از همین باقیمانده‌های دارویی باشد، لذا با توجه به اهمیت موضوع سازمان دامپزشکی در این بخش با حساسیت بالا بر روند تولید و عرضه نظارت جدی دارد.
وی از این دستگاه دولتی به عنوان دستگاه پیشرو در برون‌سپاری‌ها نام برد و تصریح کرد: در همین راستا بین ۵۰ تا ۷۰ درصد از عملیات واکسیناسیون دام و طیور در استان به همکاران فعال در بخش خصوصی واگذار شده است.

حسینی با بیان اینکه خدمات واکسیناسیون به صورت کاملا رایگان ارائه می‌شود، اظهار کرد: واکسن توسط اداره کل دامپزشکی استان، تهیه و به صورت رایگان در اختیار فعالان بخش خصوصی حوزه دامپزشکی قرار می‌گیرد و آنها نیز این خدمات را به صورت رایگان در اقصی‌نقاط استان ارائه می‌دهند. البته حق‌الزحمه این همکاران از سوی سازمان دامپزشکی پرداخت می‌شود.

مدیرکل دامپزشکی استان سمنان با بیان اینکه تا دهه ۷۰ و حتی اوایل دهه ۸۰ این همه این خدمات از سوی اداره کل دامپزشکی و مجموعه دولتی انجام می‌شد، افزود: در واقع با برون‌سپاری بخش زیادی از خدمات، به شکل‌گیری بخش خصوصی در این بخش کمک شد و امروزه تنها در این بخش بیش از ۲۷۰ اشتغال مستقیم در استان ایجاد شده است که این همکاران در قالب نظام دامپزشکی به هم‌استانی‌ها از نردین، کالپوش و فرومد در دورترین نقطه شرقی تا ایوانکی در غربی‌ترین نقطه استان به ارائه خدمت می‌پردازند. خوشبختانه امروزه همکاران ما در همه شهرها، روستاها و دهستان‌ها حضور یافته و به ارائه خدمت در این بخش مهم و استراتژیک می‌پردازند.

وی از دامپزشکی به عنوان یک دستگاه حاکمیتی مهم نام برد و گفت: دامپزشکی یک دستگاه سلامت‌محور است که هم به صیانت از تولید در بخش جهادکشاورزی می‌پردازد و هم در حوزه وزارت بهداشت به صیانت از سلامت در بحث بیماری‌های مشترک بین انسان و دام که تضمین‌کننده زنجیره امنیت غذایی و اشتغال پایه در صنعت دامپروری‌ست، می‌پردازد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نماهنگ «نحن المنتقمون» منتشر شد/ یک موسیقی برای نمایش اقتدار
  • همدلی مردم ایران با تیم ملی فوتسال
  • ساخت فیلم سینمایی اقتباسی درباره فرهنگ رضوی
  • تاکسی‌های برقی وارد شد/ افزایش ۲۰ درصدی تولید خودرو
  • خبر جدید وزیر صنعت برای متقاضیان خودرو/ علی‌آبادی: این خودرو‌ها را وارد کردیم؛ می‌توانید ثبت‌نام کنید و بخرید
  • تاکسی های برقی وارد شد/ افزایش ۲۰ درصدی تولید خودرو
  • سمنان در صدر لیست تنوع داروی دامی
  • برنامه افزایش ۲۰ درصدی تولید خودرو در سال ۱۴۰۳
  • اجرای طرح نور در جامعه دینی نور امید ایجاد کرده است
  • اجرای طرح نور امید‌هایی را در جامعه دینی ایجاد کرده است